IniciAppArriben les festes d’Àgora Parc per aquest cap de setmana

Arriben les festes d’Àgora Parc per aquest cap de setmana

L’associació de veïns d’Àgora Parc ja es troben ultimant els detalls de la festa major de la urbanització de Tordera. Les festes del veïnat arriben pels propers dies 2, 3 i 4 d’Agost.

Aquest divendres 2 d’Agost, la programació de festa major s’encetarà a les 17:00h de la tarda amb castells i inflables d’aigua pels més petits a la pista de la urbanització. Una hora més tard, torneig de futbolí on la inscripció té un preu de 6€ per parella i es pot fer al Bar la Cantina. A partir de les 20:30 del vespre, arribarà la Botifarrada Popular, oberta a tothom. Aquest sopar inclou una botifarra, pa i un got de vi o aigua. Per tal de participar a aquesta botifarrada, cal adquirir un tiquet al preu de 3€, que es vendran fins al mateix dia de la celebració. Per acabar el dia, arriba una de les novetats d’enguany, la nit de bingo a part de les 21:30h.

Per dia següent, dissabte 3 d’Agost, a les 12:00h, una guerra d’aigua oberta a tothom on, des de l’organització, recorden que es poden portar pistoles d’aigua. La presidenta de l’Associació de veïns d’Àgora parc, Toñi Garcia, explica en què consistirà.

festes agora parc 1

De cara a la tarda, a les 17:30h, jocs infantils tradicionals amb la col·laboració del Teatre Clavé. A la nit, a les 21:30h sopar popular. Els tiquets d’enguany es podran adquirir a l’associació o reservant al telèfon 676 270 001 amb un preu de 10€ per adults i 6€ pels infants. El dia finalitzarà amb el “Ball d’estiu”, amb l’animació a càrrec de DJ UFO.

Diumenge, últim dia de festes, començarà a les 12:00h del matí amb la festa de l’espuma. De cara  ala tarda,  l’anomenat “melé popular de petanca per sorteig”. La inscripció té un cost de 5€ per persona. Durant la tarda, a les 18.00h arrencarà el partit de futbol infantil que serà una activitat que deixarà pas al partit de futbol “Casats contra solters”, a partir d eles 19:30h de la tarda. Entre mig, a les 19:00h, xocolatada popular. Toñi Garcia, presidenta de l’Associació de veïns d’Àgora parc, fa una crida a tothom qui vulgui participar a les festes.

festes agora parc 2

Les festes seran els propers dies 2, 3 i 4 d’Agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES