El Club Futbol Tordera confirma 3 fitxatges més pel primer equip


El Club Futbol Tordera ha reforçat la plantilla de l’equip dirigit per Josep Matas Pai amb 3 nous reforços en les últimes dues setmanes. 

Els jugadors incorporats en aquesta ocasió son en Juan Romero, pivot defensiu provinent del Lloret de Mar, l’Oriol Vila, qui tindrà doble funció a l’entitat torderenca, ja que exercirà de coordinador esportiu i també de migcampista de creació dins del terreny de joc, i finalment, en Jose Manuel Martinez, davanter suplent al Farners a primera catalana. A més, cal destacar que en Jose Manuel i l’Oriol Vila retornen aquest any al club groc-i-vermell.

Josep Matas Pai, tècnic dels torderencs ens ho explica més detalladament. 

pai incorporacions 1

Per altra banda, demà a dos quarts de vuit, el Club Futbol Tordera celebrarà un acte d’introducció del primer equip en el què es presentarà a cadascun dels jugadors que formaran part de la plantilla per aquest proper curs esportiu. Entre ells hi haurà els juvenils que finalitzen cicle i que per tant passaran a ser una opció més per Pai i per Marc Molès i també hi haurà els jugadors recentment renovats i incorporats a la disciplina dels ex entrenadors del Palafolls.

Per acabar, en Josep Matas Pai, no s’ha negat a la possibilitat de que s’efectuïn més fitxatges tot i que demà sigui la presentació oficial del nou conjunt torderenc que militarà novament a tercera catalana amb l’objectiu de fer realitat el somiat ascens.