Nova edició de la Festa Major de Sant Daniel a la Mina de Jalpí


Arriben les festes dels veïnats de Tordera. En aquest cas, a partir d’aquest divendres és el torn de Sant Daniel, amb la celebració de les activitats a la Pista Mina de Jalpí.

Aquest proper Divendres, 2 d’agost, arrenca la Festa Major a les 21:30H de la nit amb el 31è SOPAR DE GERMANOR. L’organització recorda que serà imprescindible portar el tiquet el dia del sopar. Seguidament, a les 23h BALL DE NIT, amenitzat per el grup Arrítmics format per Sara Xampeny i Èric Miralbell. 

Segueix la Festa el Dissabte, 3 d’agost, a partir de les 11:00h del matí, amb el Torneig de dòmino a la Pista Mina de Jalpí. Les inscripcions es realitzaran el mateix dia. De cara a la tarda, a les 19:00h, a la Pista Mina de Jalpí, espectacle d’animació infantil PIRULETA MÀGICA de la companyia FESTAMUSIC.  Tot seguit 38è concurs de Disfresses de Sant Daniel per a totes les edats, on hi haurà el lliurament de premis als 1rs i 2ns. Les categories d’enguany es divideixen en:  Individuals de 0 a 8 anys i de 9 en endavant, i categoria en grups de 0 a 8 anys  i de 9 en endavant. La integrant de l’Associació de veïns de Sant Daniel, Anna Torrent, explica la realització d’aquest concurs de disfresses, ja establert com un acte tradicional. Ho explicava així en declaracions al programa Tordera en Directe.

festes st daniel 1

A les 22:30h, a la pista Mina de Jalpí, BALL DE NIT a càrrec de l’roquestra La Band Gogh.

De cara a Diumenge, 4 d’Agost A les 13:00h, a la Capella de Sant Daniel, missa oficiada per Mossèn Salvador Juanola. Amb la col·laboració de la coral parroquial.  A les 19:00h, a la pista Mina de Jalpí AUDICIÓ D’HAVANERES a càrrec de la COBLA MONTJUÏC. A la mitja part, s’oferirà rom cremat a tots als assistents i es farà la proclamació de la PUBILLETA I HEREUET de Sant Daniel 2019. 

A les 19:00h 11è concurs de Bitlles Catalanes, amb la col·laboració de LA BITLLA ATÒMICA. També hi haurà un espai d’explicació i formació al joc de la bitlla per a totes les edats. A les 22:30h, a la pista Mina de Jalpí, GRAN BALL DE NIT, a càrrec del de grup Maracaibo. A la mitja part es farà entrega dels premis dels torneig de dòmino.

L’últim dia de celebracions serà Dilluns, 5 d’agost. A les 18:00h, a la pista Mina de Jalpí, JOCS DE CUCANYA, per a petits i grans amb obsequi per als més hàbils, cedits per la Comissió de Festes.  Finalment, de cara a la nit, a les 22:00h, BALL DE FI DE FESTA, amenitzat per l’orquestra MONTECARLO. Seguidament, a la mitja part,  Proclamació de la PUBILLA DE SANT DANIEL 2019. També es farà la ja tradicional rifa del Xai.

L’organització recorda que el 4 d’Agost hi haurà transport gratuït amb ruta itinerant per la Plaça Lluís Companys, parc de la sardana, Sant Pere i Jalpí i viceversa. L’Horari serà d’anada a les 18:30h i tornada a les 21:30h. Així mateix, en Joan Cabruja, de l’organització n’explica el funcionament de l’autocar

festes st daniel 2

Per tal de poder participar de les activitats i anticipar-ne la participació, es pot trucar al telèfon 609 037 810, per reserves.