El Sopar popular de la Festa major arriba a la XXIV edició


L’Ajuntament i la Comissió de Festes organitzen el dilluns 26 d’agost la XXIV edició del tradicional Sopar Popular. Tindrà lloc a les 21:00h a la pista de l’Amistat. Juntament amb el sopar hi haurà ball a càrrec del grup Àngel i Pol.

Els  tiquets de l’edició d’enguany, es  podran adquirir del 29 juliol al 19 d’agost. El preu per persona és de 15€, que es podran pagar amb targeta a l’Ajuntament o bé s’hauran d’abonar al número de compte que es proporciona a la web de l’Ajuntament de Tordera: ES18 2100 0143 2102 0034 6932. Els tiquets seran numerats i s’assignaran els llocs en el moment que es porti el justificant del pagament a Serveis Personals.

El menú del Sopar Popular de la Festa Major d’aquest any, comptarà amb amanida, assortit d’embotits, pollastre i botifarra, vi, refresc, aigua i cava. També hi inclou postres i cafès.

Cal recordar que en el Sopar Popular hi serà present el Centre de distribució d’aliments “De Tots” que farà una recollida solidària d’aliments de primera necessitat a partir de les 20:00h del vespre.