S’exhaureixen les places d’inscripció per les Bitlles a la Fresca 2019 en temps rècord


Les Bitlles a la Fresca, el torneig de bitlles d’estiu amb més participació per excel·lència, organitzat per la Penya del Bistec, va obrir el seu període d’inscripcions el passat dilluns 22 de Juliol a les nou del vespre. A dia d’avui, com era d’esperar les 36 places de les que disposava el club torderenc ja estan esgotades, tot i això la gran novetat va estar que a les dotze de la nit del mateix dia en què s’obrien els registres, ja s’havien assolit 35 dels 36 equips disponibles.

David Roura, tresorer de la Penya del Bistec i organitzador dels resultats i classificacions del torneig, ens fa una molt bona valoració de l’èxit obtingut en la contribució per part dels participants aquest any.

Roura exit 1

El torneig arrancarà el dilluns 5 d’Agost i finalitzarà el divendres 9 d’Agost. Per altra banda, consta de dues classificacions: la individual i la col·lectiva. Cada equip ha d’estar format per 5 membres com a mínim i de 8 com a molt. Finalment hi ha dues divisions més dins de cada categoria (individual i col·lectiva), una pels federats i l’altra pels no federats, d’aquesta manera els jugadors se separen per nivells i la competició es fa més atractiva. 

Per qüestions de falta d’espai i de logística, la Penya del Bistec no cedirà més places per disputar el torneig de les previstes en un inici.