El servei de Transport Urbà de Tordera sortirà a licitació pública


L’Ajuntament de Tordera ja ha fet públic l’anunci d’informació prèvia a l’oferta al Suplement del Diari Oficial de la Unió Europea. Amb aquest anunci el consistori torderenc busca treure a licitació pública durant els propers mesos el concurs per realitzar el servei de transport urbà de Tordera.

Des de la regidoria de transports ja s’està treballant amb la redacció del plec de condicions per poder continuar el procés on els s’entrarà a concurs. El servei del transport en l’àmbit urbà de Tordera es centra bàsicament en oferir servei a la zona centre urbà amb connexió amb la resta de les urbanitzacions i l’estació del tren. La data estimada de la publicació de l’anunci de la licitació està al voltant de l’1 de setembre del 2020.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al web www.tordera.cat, on trobareu també l’enllaç que us portarà a l’anunci d’informació prèvia pel servei de Transport Urbà.