Les càmeres de seguretat a Tordera segueixen evitant delictes


Després de més de mig any amb càmeres de seguretat instal·lades a Tordera, ja són 20 les operatives actualment. Les primeres càmeres van ser ubicades a Mas Mora, després a alguns carrers del centre i ara el nucli urbà està a punt d’estar totalment cobert. Les últimes càmeres també s’han començat a instal·lar a Sant Pere. El regidor de seguretat, Rafa Delgado, en feia una valoració.

cameres valoracio

Aquestes càmeres de seguretat a part de poder mostrar material incriminatori sobre robatoris o altres delictes també tenen l’objectiu d’espantar els delinqüents i evitar possibles incidents. Les pròximes àrees seran les urbanitzacions que tindran més seguretat ja que la policia local hi tarda més a actuar. Delgado destaca que els pressupostos participats han ajudat a desplegar aquests dispositius pel poble.

cameres pressupostos

Des de la regidoria de seguretat s’ha marcat la data de posar més càmeres de seguretat pel 2020.