El CCAM obre una convocatòria per subvencionar el comerç i els serveis


El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha obert convocatòria el 8 de juliol del programa “Suport a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments i la instal·lació de sistemes de “Click&Collect”.  L’objectiu d’aquesta iniciativa és regular i controlar el lliurament de les subvencions en l’àmbit del comerç al detall, dels serveis, l’artesania i la moda. D’aquesta manera, s’aconsegueix promocionar i impulsar el sector del comerç, del servei, l’artesà i de moda a Catalunya, a part de incrementar la qualitat i competitivitat del sector.

Les accions subvencionables es divideixen en tres àmbits: la recuperació de locals buits, la reforma d’establiments i els sistemes “Click&Collect”. Totes aquestes possibles subvencions seran fins al 50% de les despeses amb un màxim de 5.000 euros. Per consultar més detalls us podeu adreçar al web www.tordera.cat.

Els projectes a subvencionar es poden presentar des del dia 8 de juliol de 2019 i fins a l’exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb data límit del 31 de desembre de 2019. Si has obert un establiment durant el 2019 o tens un establiment d’una antiguitat mínima de 10 anys i has fet una reforma i no tens clar si pots accedir-hi, pots contactar amb el Departament de Promoció Econòmica, aquest dona informació i suport a tota empresa que vulgui tramitar la subvenció; podeu contactar-hi a través del correu electrònic promocioeconomica@tordera.cat o bé al telèfon 93 7643717.