El festival multipolar tanca l’edició 2019 amb l’espectacle “30 anys de cançons”


La biblioteca de Tordera tanca aquest mes de juliol i el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats han tingut lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i són gratuïtes.

Avui tindrem l’espectacle “30 anys de cançons”, Toni Subirana repassa trenta anys de la seva carrera artística i ens presenta una selecció de cançons pròpies i poemes clàssics d’autors com Josep M. De Segarra, però també de contemporanis com Narcís Comadira. Un repertori a ritme d’havanera, de vals, de rumba, de samba…

Ho explica la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

multipolar 24 juliol

Les entrades per aquest espectacle del festival es poden reservar a la biblioteca.