Territori ja ha enviat part de la informació al TSJC per aixecar la suspensió cautelar de la C-32


El conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha avançat aquest divendres que han començat a aportar “la informació que la jutgessa ens ha demanat” per aixecar la suspensió cautelar per a la prolongació de la C-32. Segons Calvet, “la majoria de les dades estan en el projecte constructiu” que no era objecte de recurs. A més, ha reconegut que “era bastant impossible” que el projecte de la C-32 “recollís tot l’esperit” de la Llei contra el canvi climàtic perquè l’ampliació de la carretera “es va tramitar en la part final de la llei”.

Calvet C-32 1

Per altra banda, el conseller manté la seva aposta per la carretera perquè “hi ha un ampli consens social i polític” a favor de la prolongació de la C-32 entre Tordera i Lloret de Mar.

Calvet C-32 2

Unes declaracions en referència al nou equip de govern de l’Ajuntament de Blanes, d’ERC i els comuns, es va mostrar clarament en contra de l’allargament de l’autopista C-32 fins a Lloret de Mar. L’alcalde, Àngel Canosa (ERC), va defensar la plataforma Aturem la C-32 i va demanar a la Generalitat que rectifiqui.