El torderenc Josep Alsina és nomenat nou president del CFTordera durant l’assemblea ordinària de socis de divendres passat


El passat divendres 19 de juliol, l’aula de formació del municipal d’esports va acollir l’assemblea ordinària de socis del Club Futbol Tordera.  A l’acte, tal i com marquen els estatuts de l’entitat, s’havia de donar pas el relleu a una nova junta directiva. Finalment després del període electoral i amb només una candidatura que optava a la presidència, els socis van avalar el nou projecte esportiu futbolístic torderenc que estarà encapçalat per Josep Alsina (president), Maria Àngels Passet (secretaria), Lluís Simeón (tresorer), Jaume Romaguera (vicepresident), Oriol Vila (coordinador esportiu) i Laura Ruscalleda  (coordinadora d’administració). El nou flamant president del CFTordera, Josep Alsina repassava i donava valor amb el nou equip que comptarà.

alsina balanc 1

Pel que fa a l’assemblea, abans de donar el relleu a la nova junta, l’anterior equip directiu va haver de passar comptes amb la feina feta fins al moment. Amb l’absència destacada de l’antic president Carles Gamonal disculpant públicament la seva presència per motius personals; Santi Barrera, Lluís Lucea i Narcís Barrera van ser els encarregats de presentar els diferents punts de l’ordre del dia. Pel que fa al balanç econòmic de la passada temporada, els números del club són negatius amb 7000€ de pèrdues.

Els motius principals d’aquesta xifra és per la falta de recaptació dels socis enllaçada també per una pèrdua considerable de jugadors i massa social durant el passat curs. Un fet, segons la mateixa anterior junta, que no ha permès aconseguir els reptes econòmics desitjats. Pel que fa el balanç esportiu tampoc és massa positiu ja que les circumstàncies esmentades anteriorment, també han perjudicat el nivell dels equips base per manca d’efectius. Uns errors que la junta marxant va admetre tot i que va reconèixer públicament que tornarien a aplicar la mateixa metodologia de treball. Una afirmació que alguns socis presents a l’aula no van acabar de compartir i van aprofitar per exposar la seva contrarietat i el seu malestar per la gestió esportiva realitzada.

Alsina en declaracions a Ràdio Tordera va explicar com gestionaran el dèficit econòmic que prenent de relleu.

alsina problema 2

El nou president del CFTordera també va explicar amb el projecte esportiu que treballen.

alsina objectius esportius 3

Pel que fa al primer equip, des del nou equip directiu tenen molt clar que el principal repte pel nou curs és que es lluiti per poder pujar de categoria com més aviat millor. L’equip de tercera catalana iniciarà la pretemporada el 30 de juliol i la resta d’equips començaran els entrenaments el 19 d’agost.