El Futsal Tordera fa un bon balanç del seu 7è torneig de futbol sala d’estiu


Foto: Natalia Perez

El passat dijous 18 de juliol es van celebrar les finals del 7è torneig d’estiu de futbol sala organitzat pel Futsal Tordera. Els futbolistes van lluitar per tenir un  lloc en aquestes finals des del passat dilluns 8 de juliol, unes finals de molta emoció i molts gols fins hi tot arribant a la ronda de penals.

Les finals van començar a un quart de cinc amb els més petits, la categoria benjamí, a dos quarts de sis els alevins, a dos quarts de set, la categoria femenina es va disputar la final a dos quarts de vuit, seguidament cadets a dos quarts de nou, juvenils a dos quarts de deu i finalment per tancar la nit i les finals els sèniors a un quart de dotze. Oriol Martori responsable del club ens fa un balanç del torneig.

Martori balanc 1

Des del programa La Banqueta d’Estiu vam estar presents en les diverses finals retransmeten-les en directe. Pel que fa els resultats de les finals van ser els següents:

  • Futbolisimos 10-2 Serhs Distribució.

Després d’aquest partit es va dur a terme l’entrega de premis d’aquesta mateixa categoria.

Seguidament es van disputar els següents partits amb els resultats corresponents.

  • Categoria aleví: Futcruck 2-10 9Teknick
  • Categoría infantil: Tocagaitas 2-5 Los Mamuts
  • Categoria Feminina: Blanesport83’ 1-2 Femeninas
  • Categoria Cadet: Tramasa 3-3 Athletic Fogars, on el guanyador es va decidir a la tanda de penals a favor de Tramasa.
  • Categoria Juvenil: Sports Tordera 7-5  Belar Ekipoa

A continuació es va fer la entrega de premis de les diverses categories disputades anteriorment. Finalment la categoria sènior va tencar el torneig amb el resultat de Sports Tordera 7-5 Voz de Bebé.