ERC i JxCat escullen Damià del Clot nou president del Consell Comarcal del Maresme


L’alcalde de Vilassar de Mar, el republicà Damià del Clot, ha estat escollit nou president del Consell Comarcal del Maresme (CCM) amb els vots d’ERC i de JxCat, després que les converses entre les dues formacions s’hagin pogut redreçar en els darrers dies. Del Clot ha reconegut tensió per la “gestió” d’alguns acords municipals, on els dos principals partits independentistes a la comarca s’han donat l’esquena, en alguns casos arribant a acords amb el PSC. 

Del Clot

El nou govern preveu presentar el seu pla i estructura en els pròxims dies. Segons es va avançar dijous, l’organigrama comptarà amb una vicepresidència de Planificació Estratègica i una d’Organització i Recursos que lideraran des de JxCat, i una de Relacions Institucionals, en mans d’ERC. Pel que fa al Consorci de Promoció Turística, també es preveu que quedi en mans dels postconvergents.