Dos torderencs competeixen a la 2a copa internacional de bitlles catalanes a Guatemala


Laia Roura i Biel Poch van ser seleccionats per la federació catalana de bitlles per competir a la 2a copa intercontinental de bitlles a Guatemala. Els torderencs juntament amb la Marta Solé (Siuranenc d’Horta) i en  Gerard Albiol (La Galera), van viatjar al país sud americà el passat  divendres 12 de juliol per competir-hi del 16 al 20 d’aquest mateix mes. El principal objectiu d’aquesta competició pels catalans és repetir la excel·lent actuació del 2012 a el Salvador on van guanyar 7 medalles d’or de les 8 possibles, a més d’una de plata i dues de bronze. Laia Roura i Biel Poch ens comenten com es senten per participar en aquest gran esdeveniment a Guatemala.

Fins el dimarts 16 de juliol, els seleccionats per la federació catalana es van estar preparant per a la competició.

Laia Roura i Biel Poch, amb tan sols 17 i 16 anys, ja han estat internacionals amb Catalunya. Laia, el 2017 amb la selecció sub-25 i Poch, el 2016 amb la infantil.

Desde l’equip d’esports d’aquesta casa estarem molt atents a la competició i l’actuació dels torderencs.