Tercera i última nit de la programació L’altre Clavé a la Plaça Miquel, Martí i Pol


El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous de juliol a les 22:00h amb tres nits temàtiques. L’Altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Avui es tancarà el cicle amb l’espectacle “La bellesa de la imperfecció”.  Ens dona detalls Medí Peiron, coordinador de la programació.

altre clave 18 juliol

Com en les darreres edicions, l’Altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és reduït.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.