Tercera proposta del festival multipolar amb l’espectacle “¿En tu casa o en la mía?”


La biblioteca de Tordera organitza aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes.

Avui tindrem l’espectacle “¿En tu casa o en la mía?” Contes per a adults a càrrec d’Alícia Molina. Una pregunta que no espera ser contestada en paraules, però que només per aquesta ocasió, es desvetllaran algunes de les històries que hi ha al darrere.
Avisem que els contes d’aquesta nit poden fer un circuit que passi pels punts G, C, E i, sobretot pel de S de sentir.

Ho explica la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

multipolar 17 juliol

Les entrades per aquests i els altres espectacles del festival es poden reservar a la biblioteca.