Tall en el pont metàl·lic a la carretera C-35 a partir de les 23h


L’Ajuntament de Tordera informa que avui a partir de les 23h durant una hora, es produirà un tall a la circulació en el pont metàl·lic sobre la riera de Santa Coloma a la C-35, entre Tordera i Hostalric. Es recomana que abans de sortir consulteu els possibles itineraris alternatius.

El pont de ferro situat a la carretera d’Hostalric a Tordera que travessa la riera de Santa Coloma consta de dues grans baranes en forma de dos arcs rebaixats units amb tres embigats encreuats. El pont és originari de Granollers i data de principis del segle XX.  L’estructura va estar en servei a Granollers sobre el riu Congost fins el gener de 1939 quan va ser dinamitat per les tropes republicanes durant la retirada. La meitat va quedar intacta i l’altre destruïda. La meitat intacta va ser transportada fins a la Selva en la seva ubicació actual.