Aquesta setmana arriba una nova edició del Scape Room al Casal de Joves.


Després de l’èxit de la primera edició. El Casal de Joves de Tordera ofereix durant aquesta setmana participar en noves sessions del Scape Room.

Es tracta d’un joc en viu en el qual hauràs d’utilitzar el teu cervell per aconseguir escapar d’una habitació tancada, tot resolvent enigmes i misteris.

Del 15 al 19 de Juliol, en sessions de 16:00h, 17:30h i 19:00h els usuaris que no va tenir l’oportunitat de participar en la primera edició ho podran fer en aquesta segona. Mercè Masferrer, dinamitzadora del Casal de Joves, recordava el funcionament de l’activitat.

programacio casal joves

Us podeu apuntar als telèfons: 93.764.58.85 o al whatsapp 671.65.06.31. Totes les activitats del Casal de Joves es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament. A més, es pot seguir el dia a dia a través de les xarxes socials del Casal de Joves a Facebook i Instagram.