Aquest dissabte arriba el primer dia del Festival La Peixera


Comença la programació del Festival La Peixera. Després de la presentació del cartell i la programació  aquest proper dissabte 13 de juliol s’enceta la programació d’activitats de l’entitat, amb una proposta pel públic infantil durant la tarda i, de cara a la nit, una proposta pel públic adult.

Enguany s’arriba a la vintena edició de La Peixera, un festival multidisciplinari que se celebra els estius al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. S’ha convertit en un espai de promoció i creació artística que apropa propostes alternatives a la gent de Tordera. A més, fomenta la promoció d’artistes locals que sovint no tenen cabuda en circuits comercials.

Aquest dissabte, 13 de juliol tindrem a les 18:30 a la plaça de l’ajuntament actuació de Maria Andrés i la companyia Pau Palaus. A la nit, al parc Prudenci Bertrana arriba l’actuació de la companyia Dejabugo, Eugenio i la Rateta. Tot presentat per Jaumet el Gran. En dóna detalls la presidenta de la Peixera, Montse Haro.

peixera 13 juliol

El Festival La Peixera s’ha anat guanyant un públic que sobrepassa els límits del poble i la comarca. Actualment, s’ha consolidat com un format de festival basat en l’interès per apropar el públic a l’artista i l’artista al públic. Des de l’organització es recorda que no cal entrada ni inscripció prèvia.