L’Associació La Nostra Dansa ofereix avui una audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa i dissabte balls tradicionals


L’associació sardanista La Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. Tots aquests actes se celebraran a la plaça de l’església.

Per aquest divendres 12 de Juliol, la Cobla Ciutat de Terrassa actuarà interpretant les següents sardanes: Daliniana de Agapit Torrent; Ara és l’hora de Banyuls de Jordi Beumala; Abril a Barcelona de Xavier Forçada; Cadaqués T’estimi d’Antoni Mas i Bou; Consol de Lluís Cotxi; El millor tresor de Joan Làzaro; Gresca Pirata de Xavier Piñol; Montserrat Avellaneda de Josep Auferil i Aires de Seva de Carles Santiago. L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’església.

Per dissabte continua la programació de balls tradicionals a la plaça de l‘Església amb el grup “3 quarts de quartet” a Tordera. L’actuació començarà a les 22:00h.