Comunicat d’En Comú Podem Tordera satisfets per l’aturada de les obres a la C-32


En Comú Podem Tordera ha emès un comunicat on es mostren satisfets amb la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de paralitzar les obres de prolongació de l’autopista entre Tordera i Lloret. 

El  grup recorda que es va sumar a les entitats que van presentar el recurs perquè s’aturés l’obra i la justícia els ha donat la raó. En Comú Podem lamenten el posicionament de l’equip de govern de l’ajuntament de Tordera, que ha estat l’únic que s’ha personat en la causa defensant els interessos de la Generalitat i Dragados en contra de l’interès general.

Segons els comuns, L’ajuntament ha actuat d’esquena als interessos de la ciutadania i menyspreant al moviment ciutadà en contra de la infraestructura. El comunicat acaba anunciant que seguiran lluitant perquè aquesta autopista no es faci ni ara, ni mai.