Tres jugadores del sènior femení del CEEB Tordera no seguiran la propera temporada


Sara Alises, nou fitxatge del CEEB Tordrra

Adriana Pacheco, Julia Puig i Carla Brugues, han comunicat al club torderenc que no comptin amb elles pel projecte de la propera temporada de Primera Catalana femenina. Les 3 jugadores del club verd i blanc no continuaran en el bàsquet ni en el projecte torderenc. Marc Alonso entrenador del sènior femení ens explica els motius.

Alonso motius 1

Els tres llocs que deixen les jugadores a l’equip els supliran amb fitxatges, des de la direcció esportiva, sabem que ja estan en  negociacions avançades amb jugadores, de fet l’entitat, ja va presentar un reforç interior a principis d’aquesta setmana. Alonso ens el comenta.

Alonso fitxatge 2

Des de la Banqueta d’Estiu estarem pendents de los noves incorporacions l’entitat torderenca, així com també de les diferents  novetats de l’equip. D’aquí pocs dies, l’equip d’esports d’aquesta casa farà ressò de la plantilla tancada, coneixent doncs els perfils de les noves incorporacions i també esmentant les renovacions de l’equip.