Visites Guiades al Patrimoni en Perill per la prolongació de la C-32


A partir d’aquest Dissabte 13 de Juliol la Plataforma Aturem C-32 inicia visites guiades al Patrimoni Natural i al Patrimoni Cultural amenaçat per la prolongació de l’Autopista C-32 fins a Lloret. 

Aquestes visites porten per nom “L’Enigma de Lloret – Visites Guiades al Patrimoni en perill i al bosc talat” i es realitzaran tots els dissabtes i diumenges del mes de Juliol amb hora de trobada 9:00h del matí davant del Restaurant El Senglar. 

En les visites, membres de la Plataforma guiaran als participants per un recorregut que visitarà el Conjunt Monumental disseminat pels Boscos de Sant Pere explicant-ne els orígens, la rellevància de l’obra i la importància que té la preservació i la dignificació i promoció que caldria fer d’aquest Patrimoni.

En el recorregut es visitarà també la Riera Passapera així com algunes zones de bosc que estan sent talades per iniciar la prolongació de l’Autopista C-32, es mostrarà el traçat d’aquest projecte i es comentaran les Alternatives que defensa la Plataforma i l’estat actual del conflicte.

La iniciativa està oberta a gent de totes les edats i es recomana anar ben calçat i portar aigua.