Segona nit de la programació L’Altre Clavé a la Plaça Miquel, Martí i Pol


El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous de juliol a les 22:00h amb tres nits temàtiques. L’Altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’Altre Clavé tenen un preu de 3€(consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

Avui tindrà lloc la segona nit titulada Abans de que s’acabi el món. Hi participaran els alumnes de piano, violoncel i Combo Rock del Centre de Formació Artística. Ens dona detalls Medí Peiron, coordinador de la programació.

altre clave 11 juliol

El cicle d’estiu l’Altre Clavé acabarà el dijous 18 de juliol amb La bellesa de la imperfecció

Com en les darreres edicions, l’Altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és reduït.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.