La Penya del Bistec acaba els curs esportiu amb dos títols i bones sensacions dels resultats


El passat diumenge 30 de juny, la penya del bistec es va proclamar en tercera posició al Campionat de Catalunya de Clubs de Bitlles, al poble segarrenc, a Torà. Tanmateix es van proclamar sots-campions de la Copa Generalitat al Perelló, municipi que pertany a la comarca del Baix Ebre. David Roura directiu i jugador del club ens explica com afrontaven i quins objectius tenien de cara als campionats.

Roura objectius 1

Dins del campionat de Catalunya de Clubs es varen enfrontar 16 equips d’arreu de Catalunya. Els torderencs, amb 346 punts van aconseguir la tercera plaça de la competició. El cap de setmana següent, en la Copa Generalitat, els torderencs amb un total de 390 punts, van aconseguir ser sots-campions i així essent el seu primer títol en una gran competició a nivell de Catalunya. Roura ens comentava les sensacions finals.

Roura sensacions 2

Des de la banqueta d’estiu estarem pendents de les properes novetats de l’entitat, ja que els preparatius del torneig Bitlles a la fresca 2019 prevista com cada any la primera setmana d’agost, ja estan en marxa.