Segona proposta del festival multipolar amb l’espectacle “mapa literari català en un clic”


La biblioteca de Tordera organitza aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes.

Avui tindrem l’espectacle “mapa literari català en un clic” produït per Espais Escrits i creat per Gemma Sangerman.

Una dona carregada amb una maleta ens convida a fer quatre viatges amb ella: un viatge geogràfic, un viatge històric, un viatge imaginari i un viatge virtual. Al primer viatge llegirà textos que parlen del mar; al segon, de l’exili; al tercer, de la creativitat i la imaginació; i el quart viatge serà a gust dels espectadors. El públic assistent proposarà un viatge i es navegarà en directe pel Mapa Literari Català per dur-lo a terme. Ho explica la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

multipolar 10 juliol

Les entrades per aquests i els altres espectacles del festival es poden reservar a la biblioteca.