La plantada de gegants de Tordera comptarà amb set de colles participants


La Colla de Geganters i Grallers de Tordera organitzen el dissabte 13 de juliol la XXXII cercavila i plantada de gegants de Tordera. Enguany a la trobada hi participaran set de colles geganteres, que es trobaran al carrer Gaudí a les 17:30h on hi tindrà lloc la plantada de gegants. 

Les colles participants d’aquesta edició seran: Malgrat, Hostalric, La Llagosta, La Garriga, Cervelló, Vallgorguina i Tordera. Ho explica la cap de colla, Queralt Ametller.

plantada gegants

La cercavila tindrà un sol recorregut, sortirà a dos quarts de 7 i passarà pels carrers Alcalde Vendrell, Mas Martí, Amadeu Vives, Santa Llúcia, Folch i Torres, Camí Ral, Dr Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i finalitzarà a la Plaça de l’Església on es farà el ball final davant l’Ajuntament amb la participació de totes les colles i l’entrega de records cap a les 20:00h del vespre.