Ja està obert el període per a escollir Hereu/Hereuet i Pubilla/Pubilleta de Tordera durant la propera Festa Major del Poble


Un dels actes que es celebra dins la Festa Major de Tordera és la proclamació de la pubilla i l’hereu de Tordera. Aquest 2019 des del municipi amb la voluntat de donar a conèixer i impulsar la tradició del pubillatge inaugurem l’acte de Pubilleta i Hereuet de Tordera.

Les noies i nois interessats hauran d’inscriure’s com a candidat/a a hereu o pubilla o a hereuet o pubilleta a través d’una instància específica que trobaran a la pàgina web municipal i l’hauran de presentar degudament emplenada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 19 de juliol de 2019. La pubilla de Tordera 2018 i segona dama del Maresme 2019, Judit Duran convidava a tots els joves a participar d’aquesta experiència.

pubillatge 1

Els requisits per ser candidat/a són: estar empadronat/da al municipi i tenir entre 18 i 21 anys, és a dir, haver nascut des de l’any 1998 fins al 2001 en el cas de pubilla o hereu; i tenir entre 7 i 10 anys, és a dir, haver nascut des de l’any 2009 fins al 2012 en el cas de pubilleta o hereuet. Escoltem la Judit.

pubillatge 2

Totes les candidates i els candidats apareixeran al díptic informatiu del pubillatge. Aquest díptic es repartirà juntament amb el programa de la Festa Major. Per aquest motiu, un cop presentada la instància, es demana als candidats/es a hereu i pubilla que redactin un escrit, d’un màxim de 400 paraules, on es presentin, expliquin a què es dediquen, quines són les seves aficions i per quin motiu/s vol ser pubilla o hereu de Tordera 2019. Els candidats/es a hereuet i pubilleta també haurien de redactar un escrit, d’un màxim de 50 paraules, on es presentin i expliquin quines són les seves aficions. Aquests escrits els hauran d’enviar al correu electrònic serveispersonals@tordera.cat abans del 22 de juliol.