Marta Paset formarà part del Consell Comarcal del Maresme a les files d’ERC-Acord Municipal. Salvador Giralt serà suplent a la coalició en comú guanyem.


La Junta Electoral ja ha comunicat el nom dels 33 membres electes que formaran el plenari del Consell Comarcal del Maresme. L’arc comarcal comptarà aquest mandat amb representació de 7 forces polítiques. ERC és la primera amb 12 conselleres i consellers, seguida del PSC amb 8 representants i Junts x Catalunya amb 6. Completen el plenari 2 consellers de Ciutadans, 2 de Guanyem, 2 de CUP i 1 del PP.  La regidora Marta Paset serà una de les representants comarcals a les files de la coalició d’ERC-Acord Municipal. A les files de la coalició en comú guanyem, el regidor torderenc Salvador Giralt serà suplent.

23 dels 30 municipis de la comarca tindran algun representant en el Consell Comarcal sent Mataró, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt els que tindran més presència. Cadascun d’ells comptarà amb 3 conselleres i consellers. Una altra característica del nou mandat serà l’increment de la presència de dones que passen de 12 a 14.