La nova junta del Club futbol Tordera presentarà el seu nou projecte el 19 de juliol


La nova junta del Club futbol Tordera presentarà la seva candidatura el 19 de Juliol a les 19:00 de la tarda en una assemblea de socis al camp municipal d’esports. El 22 de març es van dur a terme les eleccions que van decidir quin serà el nou projecte de la junta directiva del C.F.Tordera. La junta encapçalada per Pitu Alsina en va sortir guanyadora.

Ell mateix ens en parla.

alsina assamblea 1

La nova junta formada per pares, mares, exjugadors i exentrenadors té una sèrie d’objectius molt clars: la recuperació d’entrenadors torderencs, l’implementació de valors des del futbol formatiu i el retorn del primer equip a segona catalana. Alsina ens els explica.

alsina objectius 2

Des de la banqueta d’estiu us anirem informant de l’assemblea, l’acte de presentació de la nova directiva del Club Futbol Tordera i de totes les novetats.