Preservem el Maresme no farà cap acció pel 50è aniversari del peatge perquè no ha obtingut la complicitat dels Ajuntaments


Preservem el Maresme no farà de moment cap acció de protesta amb motiu dels 50 anys de l’autopista a la comarca, que s’acomplien ahir. Segons la plataforma, hi ha hagut intents de fer alguna convocatòria sonada però calia la complicitat dels Ajuntaments i no s’ha aconseguit. El portaveu Antoni Esteban lamenta que l’alliberament del peatge hagi deixat de ser, diu, una prioritat pels consistoris maresmencs, i també fa notar que ara, amb la ‘llei mordassa’, fer segons quines accions és molt més temerari que abans.

Esteban mobilitzacions

D’altra banda Esteban ha advertit de la possibilitat que la concessió de l’autopista pugui prorrogar-se més enllà del 2021, que és quan finalitza, a causa dels pactes de la Generalitat amb la companyia Abertis i els costos de l’allargament de l’autopista fins a Lloret.