Obertes les inscripcions del primer torneig 24 hores organitzat per l’Athletic Club Tordera Parc


L’entitat blanc i vermella organitzarà per la festa major, els dies 17 i 18 d’Agost el primer torneig de futbol sala 24 hores que haurà viscut el municipi torderenc. A més, curiosament, es realitzarà a la pista de Sant Andreu i en aquesta primera edició només podran participar jugadors de la categoria sènior. Yeray Partearroyo, coordinador del club ens explica el funcionament.

Partearroyo funcionament 1

Tanmateix aquest torneig, implementa una fianza, una millora que permetrà que el desenvolupament del torneig no es vegi afectat pels equips que no es presenten als partits. La quantitat d’aquesta taxa serà de 50 euros per equip. En Partearroyo, coordinador de l’Athletic Club Tordera Parc ens concreta en quines situacions més serà útil la fianza i per quins motius han trobat convenient la seva aplicació.

Partearroyo fianca 1

Finalment, les inscripcions romandran obertes a partir d’avui.

Partearroyo ens aclara les dates de tancament d’aquestes.

Partearroyo inscripcions 1

Des de la banqueta d’estiu, us mantindrem informats del desenvolupament del torneig, la situació de les inscripcions i altres informacions útils.