Detenen una activista per atemptat a agent de l’autoritat quan intentava evitar la tala d’arbres per la C-32


Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir una activista contrària a l’allargament de la C-32 per atemptat contra agent de l’autoritat. La detenció va tenir lloc cap a les tres de la tarda a la zona de la depuradora de Lloret de Mar, un dels llocs on s’hi estan talant arbres. Fa dies que els ecologistes s’organitzen en grups per intentar paralitzar els treballs, emboscant-se i sortint al pas de les màquines. Ahir a la tarda, van fer una nova acció. Quatre persones van entrar dins el perímetre de l’obra i quan els Mossos hi van anar per dissuadir-los, és quan va tenir lloc la detenció. L’activista, vinculada a la plataforma Aturem la C-32, és una veïna de Lloret de 43 anys. Els agents se l’ha van endur a comissaria per fer les diligències oportunes, però un cop acabades, vam deixar la detenció de la dona sense efecte en espera que el jutjat la citi a declarar.