Aquesta matinada un grup d’atletes del Club Twirling Vila de Tordera ha viatjat a Eslovènia al campionat europeu


Aquesta matinada, un grup d’atletes del Club Twirling Vila Tordera han volat cap a Eslovènia, la seu de l’Europeu de Twirling on les torderenques que han estat seleccionades, competiran en representació de la federació catalana.

Per altre costat, Eslovenia, Irlanda, França, Rumania, Croacia i Catalunya seran les seleccions que composaran aquesta competició

L’Europeu oferirà tres modalitats diferents: individual, duets i equips. Aparicio, presidenta de l’entitat, ens explica quines atletes hi participaran, en quines modalitats ho faran i quines parelles i equips es formaran.

aparicio atletes 1

El club porta preparant els balls que es duran a terme a l’Europeu des de fa temps, tot i això l’únic resultat que s’esperen per part de les atletes és que disfrutin. A més descriuen aquesta competició com a una experiència per elles que els pot significar molt enriquidora.

Aparicio ens especifica els objectius amb els que l’afronten.

aparicio objectius 2

Des de la banqueta d’estiu estarem pendents de l’actuació de les torderenques. El campionat finalitzarà el dilluns, dia en què està previst el seu retorn.