ELS MOSSOS D’ESQUADRA DETENEN 3 JOVES DE TORDERA PER ASSALTAR ESTABLIMENTS COMERCIALS A LA POBLACIÓ


Els mossos d’esquadra, van detenir divendres a tres joves de Tordera, de 19, 18 i 17 anys respectivament, com a presumptes autors de diversos robatoris a l’interior d’establiments comercials. Els mossos d’esquadra van tenir coneixement que, des del passat 23 d’octubre, s’havien produït diferents robatoris en establiments comercials, perpetrats sempre en horari de tancament al públic, i en domicilis en obres de la població. Les investigacions, que van concloure divendres amb al detenció dels tres presumptes autors, va ser engegada pels agents de l’unitat d’investigació d’Arenys de Mar. L’activitat delictiva, duta a terme pels tres joves, era realitzada en franges horàries nocturnes i utilitzant la força en els actes, ja que per accedir als establiments utilitzaven escales, trencaven les portes o fracturaven finestres. Els detinguts, llevat el menor d’edat, que de la seva detenció n’ha tingut coneixement la fiscalia de menors, han passat a disposició judicial.