Un grup de torderencs participen a la manifestació independentista a Estrasburg


Tordera també va ser ahir a Estrasburg. Un grups de torderencs van participar a la manifestació independentista catalana davant la seu del parlament europeu. El manifestants demanaven que no es vulneressin els drets dels eurodiputats escollits democràticament pel poble català.  La petició és que eurodiputats independentistes electes Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras puguin ser eurodiputats de dret.  La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, diu que la manifestació és un “crit d’alarma” a les institucions europees.

ANC manifestacio

Les entitats sobiranistes van organitzar gairebé 100 autocars i tres vols xàrter a més d’un nombre indeterminat de cotxes particulars. Hauran fet 2200 quilòmetres per anar i tornar de la ciutat francesa.