La festa del veïnat de Fibracolor prepara moltes activitats pel cap de setmana


Aquest cap de setmana es celebra la Festa del Veïnat de Fibracolor amb múltiples activitats. Divendres, a les 18:00h Festa Holi (Festa dels colors i de l’amor); 20:30 sopar a la fresca a la pista.  (Entrepans, pinxos i una beguda). Finalment, a les 22:00h espectacle de varietats amb en Juan Reina i Desafío Flamenco. Durant l’activitat hi haurà el sorteig d’un sopar per dues persones al restaurant Brianxa.

Dissabte, a les 9:00h campionat infantil de Tennis Taula (cal inscripció, edat mínima 10 anys, amb col·laboració del Club de Tennis Taula de Blanes)

A les 11:30h Festa de l’Escuma;  a les 21:00h Sopar de germanor a la pista.  A les 22:30h ball a la pista amb el grup Celeste.

Diumenge, començaran les activitats a les 10:30h amb xocolatada, a les 11:00h  Jocs Infantils Pinçar-te amb una instal·lació artística interactiva formada per 3 autòmats que tenen l’aigua com element en comú. A la mateixa hora taller de corones de flors. A les 19:00h  Exhibició de country, 20:00h Concert de Gospel amb Coral Gospel Bactua; a les 20:30h   Sopar a la fresca i a les 21:30h Musica per ballar i sorteig d’un regal de la joieria Nova. La presidenta de l’associació de veïns, Carme Fernàndez explica com es pot participar en els diferents sortejos que faran a la festa.

festes fibracolor

La junta es reserva el dret a fer canvis a la programació per causes meteorològiques o de força major.

Trobareu més informació al programa d’activitats o a la pàgina de facebook de l’Associació de Veïns de Fibracolor