L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI I RÀDIO TORDERA, FAN ENTREGA DELS PREMIS DEL CONCURS POESIA I RAPSODES DAVANT UNES 200 PERSONES.


L’associació de gent gran de l’esplai i Ràdio Tordera, van atorgar dissabte a la nit, els premis de la 14ena edició del concurs de poesia i rapsodes. Pel que fa al concurs de rapsodes, el jurat va atorgar el tercer premi a Rosa Maria Ruscalleda de Tordera, el segon premi va ser Maria Antonia Sole de la Garriga i el primer premi Salvador Mitja de Canet de Mar, finalment es va atorgar un accèssit a Ferran Llavina de Sant Celoni. En el concurs de poesia, en la modelitat de 15 a 20 anys el tercer premi va ser per Laure Pregoner de sallent amb “Viejo Paco”, el segon premi se’l va endur Laura Massagu veïna de Tordera, amb “L’amor que sento per tu” i el primer premi, va recaure en la també torderenca, Carme Neira amb “Doble seqüencia d’un miratge”. En la modalitat de majors de 21 anys, el tercer premi va ser per Manel Maigi de Tarragona amb la poesia “Cendra”, el segon lloc va recaure en Diana Curto de Molins de rey amb “el reclam” i el primer premi va ser per Anna Maria Moya de Barcelona amb la poesia “Esquitxades”, finalment es va atorgar un accèssit a la torderenca Carme Ruscalleda, amb la poesia “Arrels”.
Com estava previst, la Coral Pinedenca i una degustació de coca i cava, van tancar l’acte de dissabte.