La Biblioteca de Tordera organitza, aquest mes de juliol, activitats de ciència i descobriment per a nens i nenes, amb el cicle “Discovery Time”


La Biblioteca de Tordera organitza, aquest estiu, activitats de ciència i descobriment per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. El cicle s’anomena “Discovery Time” i es durà a terme els dimarts i dijous del mes de juliol, de 18:30h a 20:00h, de manera totalment gratuïta. L’objectiu és que els menuts i menudes es diverteixin, tot combinant experiments, lectures, audiovisuals, art, jocs, idees, invents i molt més, per tal que descobreixin que en els llibres s’hi poden trobar infinites idees que els ajuden a conèixer el món que els envolta i, alhora, facin volar la imaginació. Ho detalla la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

discovery time

Avui comença el cicle que s’allargarà fins el 18 de juliol. Totes les activitats del cicle “Discovery Time” són gratuïtes, però per a una bona organització cal inscripció prèvia. Es pot fer directament a la Biblioteca o a través del telèfon 93 764 25 60.