EL TEATRE CLAVÉ ACULL UNA EXPOSICIÓ I UNA XERRADA SOBRE LA BIODIVERSITAT DE LA CONCA DE LA TORDERA.


Els ajuntaments de Sant Celoni, Arbúcies i Tordera, juntament amb l’Observatori de la UAB, han organitzat per el dia 17 de desembre la xerrada temàtica “La biodiversitat al curs baix de la Tordera”. La xerrada tindrà lloc a les 9 del vespre, al Teatre Clavé i entre d´altres temes, es tractarà la importància de les zones humides en la conservació de la biodiversitat i els amfibis del tram baix de la Tordera. A la xerrada hi assistiran Martí Boada, de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de l’UAB, l’ambientòleg David Carrera i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tordera, Carles Aulet.

La xerrada es complementarà amb una exposició que s’inaugura avui sobre el patrimoni socioambiental de la conca del riu tordera “Tornem a la Tordera”.

L’exposició es podrà visitar fins al 19 de desembre, els dies feiners de dos quarts de 10 a 1 i de 4 a 8 de la tarda i els diumenge de dos quarts de 12 a dos quarts de 2 del migdia.