LA POLICIA LOCAL I ELS SERVEIS SOCIALS, INCREMENTARAN ELS ESFORÇOS PER REDUIR ELS CASOS DE VIOLÈNCIA DOMESTICA A TORDERA.


Tordera ha registrat aquest any 2004, 38 situacions de violència domestica, amb 21 denuncies i 7 detencions, segons dades facilitades per la policia local i l’ajuntament en matèria de violència domestica. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va fer divendres valoració de les dades registrades a Tordera, i va destacar la feina realitzada per totes les parts implicades. Garcia, assegura que cal prevenció en la violència domestica i incidir en l’ajuda psicològica de l’agressor.

Joan Carles Garcia, assegura que la policia local i els serveis socials, estan coordinats per intentar solucionar la problemàtica, tot buscant un seguiment i prevenció per part del serveis socials.

L’ajuntament de Tordera, recorda que els casos de violència domestica, és competència dels mossos d’esquadra però que des de el consistori s’està oferint tots els serveis possibles d’ajuda als afectats.