El Tordera en Directe celebra 10 anys de la primera emissió


Ràdio Tordera està de celebració. Aquest passat 29 de Juny del 2019 el programa diari de l’emissora, el Tordera en Directe, va celebrar els 10 anys d’emissió. Tot just fa una dècada va començar a sonar en antena aquest programa que, amb la Maria Dolors Oliveras al capdavant, ha fet viatjar els micròfons de la ràdio per tots els racons del poble. Aquest és un programa d’actualitat que, amb una durada aproximada de deu minuts, es dona protagonisme a totes aquelles persones i entitats rellevants de l’actualitat torderenca amb l’objectiu d’informar, d’una forma sincera i pròxima. El programa dels serveis informatius ha aportat un visió més personal del que passa a Tordera. Escoltem Maria Dolors Oliveres.

10 anys TD 1

La Maria Dolors ens recorda el primer Tordera en Directe el 29 de Juny del 2009.

10 anys TD 2

Amb la personalitat característica, la Maria Dolors ens explica alguns dels moments més anecdòtics de la dècada de vida del Tordera en Directe, que també han sortit del perímetre del poble.

10 anys TD 3

La idea del tordera en directe és, doncs, anar en persona i explicar un fet en concret. Recordem que el Tordera en directe s’emet cada dia després de l’informatiu de les 10:00h i les 19:00h de la tarda i també es pot recuperar a la web www.radiotordera.cat.