L’associació de veïns de St. Pere comença la seva Festa Major


L’Associació de veïns de Sant Pere ja tenen apunt les seves festes. Dimecres 26 de juny de 17:00 a 19:00h hi haurà Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil al local social (Av. Costa Brava). Dijous a les 20:00h Sardinada Popular a la pista coberta (al costat del local social). Cal portar el plat de casa. Hi haurà taules i cadires a la pista per a poder sopar-hi. Amb la col·laboració de Peixos Canals- Carbó.

Divendres, a les 20:00h Recital d’Havaneres a la pista coberta (al costat del local social) a càrrec del grup La Vella Lola. A la mitja part se servirà rom cremat. A les 22:00h Correfoc a càrrec de la Colla de diables de Tordera.

El president de l’associació de veïns de Sant Pere, Bertomeu Guirao, explicava els actes que estan programats pel dia de Sant Pere, dissabte 29 de juny.

festa stpere1

Per diumenge, a les 13:00h Ofici Solemne a l’ermita de Sant Pere. Tot seguit, audició de sardanes a càrrec d’en Josep Serra i vermut popular.

A les 17:30h Inflables al voltant de la pista coberta.

De 18:30h Exhibició de patinatge artístic a càrrec del PA Tordera (a la pista coberta de Sant Pere).

A les 20h Entrega de premis del concurs de dibuix a la pista coberta. Ball de fi de festa a càrrec del Conjunt Cotton. A la mitja part, Proclamació de la Pubilla del Veïnat de Sant Pere 2018, amb la presència d’altres pubillatges, així com de les autoritats locals.

Del 28 de Juny al 30 de Juny de 17:00h a 20:00h al local social hi haurà exposició dels treballs participants del concurs de pintura infantil i juvenil.