IniciNoticiesCulturaEls alumnes de teatre, dansa i música del Teatre Clavé presenten El...

Els alumnes de teatre, dansa i música del Teatre Clavé presenten El Amor Brujo

El Amor Brujo (Manuel de Falla / Gregorio Martínez Sierra), nascut i crescut en el sí del Centre de Formació Artística (CFA), s’estrenarà el dissabte 29 i diumenge 30 de juny a les 18:00h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé o bé al web http://entrades.teatreclave.cat

 L’espectacle és a càrrec d’alumnes i professors de diferents llenguatges escènics i creatius del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé. De fet, el repartiment està format per alumnes adults d’interpretació, juntament amb l’escola de música (coral infantil, coral adults, conjunt de guitarres, piano, violí i violoncel i els alumnes de l’escola de dansa. Així mateix, professors de música, dansa i teatre del CFA completen la fitxa artística de l’espectacle, recomanat per a majors de 8 anys.

L’objectiu del Teatre Clavé amb aquesta proposta és poder ajuntar nens/es de tots els àmbits i que aprenguin a treballar plegats de forma multidisciplinària i cooperativament. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro parla de la proposta El Amor Brujo.

amor brujo

El Amor Brujo s’estrenarà dissabte 29 de juny a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé i es podrà tornar a veure el diumenge 30 de juny a la mateixa hora. Les entrades tenen un preu de 8€ i es pot adquirir per les vies habituals: a través del web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

 Aquesta és la darrera de les mostra de fi de curs 2018/2019 del CFA, després que els alumnes de sensibilització, de l’escola de música, de l’escola de dansa, de l’aula de teatre i de l’aula de belles arts hagin anat mostrant durant el mes de juny els projectes realitzats durant aquest curs.

ÚLTIMES NOTÍCIES