Arriba una nova edició del Liceu a la fresca amb l’òpera Tosca de Puccini


El Gran Teatre del Liceu, en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, té vocació d’expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori sota el programa Tots Som Liceu. Aquest dissabte 28 de Juny a les 22:00h tindrà lloc el Liceu a la fresca amb la retransmissió de l’òpera Tosca de Puccini, en directe des de la Plaça de la Concòrdia. Trobareu més informació al lloc web del Gran Teatre del Liceu

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots. Escoltem el regidor de Cultura, Josep Llorens.

liceu a la fresca

L’òpera es projectarà en pantalla gran en directe el proper divendres 28 de Juny, a la plaça de la concòrdia, a les 22:00h amb entrada gratuïta