S’impulsa un curs d’Agents de Salut


El casal de joves de Tordera acollirà properament un curs d’Agents de salut. L’activitat va adreçat a joves majors 18 anys i graduats en ESO.

El curs  té l’objectiu de formar i capacitar els i les joves en la prevenció en el consum de drogues i sexualitat perquè esdevinguin promotors de bones pràctiques en aquests àmbits entre els seus iguals. Ens en parla, la tècnica del Casal de Joves, Carme López.

Agents salut

La durada del curs serà de 6 hores en dues sessions de 16h a 19h. Seran el dijous 27 de juny i el dijous 4 de juliol. Per més informació i inscripcions us podeu adreçar al casal de joves 93.764.58.85 o casaldejoves@tordera.cat.

D’altra banda, continua en marxa el 3r concurs del logotip/dibuix got de barraques. Les propostes en poden presentar fins el pròxim 7 de juliol.