EL 90% DE LES PROPOSTES DE LES ENTITATS S’ INCLOURAN EN EL PRESSUPOST DEL 2005.


Més del 90% de les propostes de les entitats s’inclouran en el pressupost del 2005. Aquest va ser l’anunci, que ahir van transmetre l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i la regidora d’hisenda, Silvia Català, davant els representants de les entitats locals, en un acte al teatre clavé.
En total, l’ajuntament va rebre 18 propostes de les entitats per inclouràs al pressupost municipal. Aquest és un primer pas, per aconseguir en els propers any un pressupost participatiu. La regidora d’hisenda, Silvia Català, va fer un balanç positiu de l’iniciativa, tot recordant que s’inclouran un 90 % de les propostes fetes arribar per les entitats.

L’objectiu del govern, es que el pressupost es converteixi a partir d’ara, en una eina més oberta i participativa, en la qual s’ha trobin implicats els diferents sectors socials del municipi. El govern, espera que el pressupost municipal del 2005, es pugui aprovar a principis del proper any.