TORDERA RECULL 8.917 EUROS PER LA MARATÓ DE TV3 DEDICADA ENGUANY CONTRA EL CANCER. 20 ENTITATS I ASSOCIACIONS DE TORDERA COL·LABOREN AMB LA MARATÓ, INSTAL·LANT 18 PUNTS DE RECOLLIDA EN EL MERCAT DOMINICAL.


Tordera, ha aconseguit un any més, una xifra espectacular a favor de la Marató de Tv3, dedicada enguany contra el cancer. En total, les guardioles instal·lades en divuit punts del mercat setmanal van recollir 5.917 euros que, units a l’aportació de l’ajuntament, de 3.000 euros sumen una xifra global de 8917 euros. Vint entitats del poble van participar en la recollida de donatius, que va mobilitzar unes 150 persones. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens, feia balanç positiu de la jornada.

El marcador final de la marato de TV3 marcava a la dos quarts de 2 de la matinada 6.545,019 euros (gairebé 1,089 milions de pessetes). L’anterior rècord el tenia l’edició del 1999 dedicada als trasplantaments, que va aconseguir 4,6 milions d’euros.