ELS MOSSOS D’ESQUADRA DETENEN A TORDERA UN INDIVIDU QUE PRETENIA ROBAR EN UNA BETZINERA.


Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial d’Arenys de Mar van detenir divendres a la matinada José A. PS, de 33 anys d’edat i veí de Roses, com a presumpte autor d’una robatori amb força.
Els Mossos d’Esquadra, als volts de les 01.30 hores, van tenir coneixement que, a la benzinera situada a la carretera N-II punt quilomètric 684 del terme municipal de Tordera, s’havia activat l’alarma de l’establiment.
La dotació policial en arribar al lloc es va trobar amb un home que, tot caminant, es dirigia cap a la part del darrere de la benzinera, mentre llençava dos objectes al marge del bosc. Els agents van aturar-lo i van veure com duia les mans plenes de sang.
Uns metres més enllà, aparcat en un camí de terra, hi havia un turisme de la marca Skoda, propietat del jove delinqüent.
Els mossos van poder observar els desperfectes que presentava una de les parets laterals de l’immoble i van comprovar que el sostre de l’oficina havia estat foradat. A través d’aquest forat, que era de grans dimensions, es podia accedir a l’oficina. Aquesta es trobava completament regirada i tenia restes de sang al terra. El jove va quedar detingut com a presumpte autor d’una temptativa de robatori amb força.
Els agents van poder recuperar el martell i el cisell de ferro, que José A. PS havia llençat al bosc, amb els quals hauria forçat el sostre i la paret de la benzinera. El detingut ha passat a disposició judicial.