IniciAppEs trenca la negociació per formar un govern d’esquerres a Tordera

Es trenca la negociació per formar un govern d’esquerres a Tordera

En un comunicat conjunt d’Esquerra Republicana, En Comú Podem i la CUP denuncien que el PSC ha dinamitat el canvi a l’alcaldia de Tordera.

Els partits d’esquerres lamenten la decisió del partit socialista de trencar unes negociacions que haurien pogut fer possible un acord d’esquerres. Segons el comunicat, al llarg de les negociacions s’ha treballat una proposta conjunta a quatre bandes que hauria garantit un govern sòlid i consistent.

En declaracions a Ràdio Tordera, Marta Paset (ERC), Salvador Giralt (En Comú Podem) i Oriol Serra (CUP) lamentaven que el PSC no volgués seguir amb les converses i permetre la investidura de Joan Carles Garcia el proper dissabte 15.

trencament negociacio

Esquerra Republicana, En Comú Podem i la Candidatura d’Unitat Popular anuncien que seguiran treballant pel canvi real i per fer unes polítiques socialment transformadores des de l’oposició.

Consultat per Ràdio Tordera, el candidat del PSC ha declinat, de moment, fer declaracions.

Paral·lelament, Junts x Tordera celebrarà avui una assemblea per explicar la situació de les negociacions i decidir el posicionament del partit.

ÚLTIMES NOTÍCIES